Exclusieve assortiment

Er is bij Eye Wish Uithoorn niet alleen brillen, zonnebrillen en contactlenzen verkrijgbaar. Ook kunnen wij diverse speciale optische producten op sterkte en accessoires leveren zoals: zwembrillen, sportbrillen, make-up brillen, zonneclips en diverse koordjes.

Zwembril op sterkte

Klanten die optische sterkte nodig hebben en normaal contactlenzen of een bril dragen, ondervinden vaak hinder wanneer ze willen zwemmen. Speciaal voor deze klanten zijn ook zwembrillen met de mogelijkheid een optische sterkte in te passen opgenomen in ons assortiment. Deze zwembrillen is zowel in het volwassen- en in kindervariant te verkrijgen. Ook voor de zwemles van een kind met optische afwijking is er dus een mooie oplossing. Sterkte is verkrijgbaar in zowel min-glazen en plus-glazen van -8 tot +8.

Zwembril

Sportbril op sterkte

Er is veel vraag naar sportbrillen op sterkte. Sportbrillen kunnen op sterkte gemaakt worden d.m.v. een optische clip achter de gebogen sportglazen. U bent altijd welkom om langs te komen voor meer informatie over sportbrillen bij Eye Wish Uithoorn.

LOEE5305

Make-up bril

Een make-up bril is handig wanneer u voor dichtbij niet meer zo scherp ziet en toch graag netjes op te maken of uw contactlens in uw oog te brengen. De make-up bril hebben wij in twee variaties in onze assortiment. De kunststof bril heeft 1 glas en die kan opzij geklapt worden (R/L draaibaar). De metalen versie heeft 2 glaasjes die de klant naar onderen kan klappen d.m.v. een flexscharnier. De sterkte is standaard verkrijgbaar van +2.00 tot +4.00.

Zonneclips

Een groot gedeelte van de klanten die een zonnebril komen kopen, zijn geïnteresseerd in een zonnebril op sterkte. Verschillende modellen zijn natuurlijk als zonnebril op sterkte verkrijgbaar. Klanten kunnen ook de voorkeur geven aan een zonneclip-on of voorhanger welke ze op hun correctie montuur kunnen bevestigen. Er is dan een mooie oplossing voor een clip-on of voorhanger van Polaroid die wij binnen ons assortiment aanbieden.

Koordjes

Accessoires in de vorm van een ketting of koordje zijn bedoeld voor klanten die hun bril niet willen verliezen of ter decoratie. We kunnen de kettingen en koordjes onderverdelen in de volgende categorieën:

• (Lees)bril koordjes: Klanten die een (lees)bril dragen vinden het vaak lastig om hun (lees)bril te moeten zoeken. Een ketting of een koordje kan een makkelijke uitkomst bieden. Bijna alle kettingen en koordjes binnen het assortiment kunnen hiervoor gebruikt worden.

• Kinder koordjes: Kinderen die graag buiten zijn en daarbij hun bril niet willen verliezen hebben vaak ook voordeel van een koordje. Ons assortiment voorziet in leuke -speciaal voor kinderen ontworpen koordjes.

• Sport koordjes: Voor sporters is het handig zijn dat hun bril stevig vast zit en dus niet kan afvallen. Daarnaast bestaan speciale koordjes -floating koordjes- die ervoor zorgen dat een bril kan blijven drijven. Dit is vooral een goed hulpmiddel bij watersporten.

• Sieraad kettingen: Sommige klanten zien een ketting voor aan de bril naast praktisch ook als extra toevoeging. Er bestaan varianten van kettingen die op het eerste gezicht een sieraad lijken. Deze zijn dan echter wel zo ontworpen dat de bril hieraan bevestigd kan worden.