Oogzorg bij Eye Wish Opticiens Uithoorn

U vindt ons in het winkelcentrum Zijdelwaard in Uithoorn. Eye Wish Opticiens in Uithoorn biedt u oogzorg in de ruimste zin. Klanten kiezen bewust voor kwaliteit, mooie monturen en deskundig advies over de bril die bij hen past. Daarnaast krijgen ze nog iets extra’s: échte persoonlijke aandacht. De optometrist is wettelijk erkend als zorgverlener in de oogzorg. Alleen met een afgeronde 4 jarig HBO-opleiding word je optometrist. Wij staan voor u klaar voor al uw vragen en om u een gericht advies te geven. Om ons te onderscheiden van andere optiekzaken worden oogmetingen en contactlensaanmetingen altijd verricht door de optometrist. Tevens worden er bij oogmetingen kosteloos een netvliesfoto gemaakt om oogafwijkingen op te sporen. Wanneer er aanleiding is voor verder oogonderzoek, dan bespreken wij dit met u. Dit geeft u zekerheid dat er meer aandacht wordt gegeven aan de gezondheid van uw ogen.

Wij doen veel meer! Om u nog beter van dienst te zijn, vinden wij dat iedere klant, jong en oud, extra oogzorg verdient. Wij doen uitgebreid medische oogonderzoeken om naar uw ooggezondheid te kijken. Denk hierbij aan: verminderd gezichtsvermogen, verdenkingen op staar, macula degeneratie of glaucoom. Het is daarnaast ook heel belangrijk om de ogen van uw kind regelmatig na te laten kijken bij de optometrist. Wij doen al oogmetingen bij kinderen vanaf 6 jaar met zo nodig oogdruppeltjes in de ogen. We noemen dit een cyclo-meting. Hiervoor hoeft u niet meer met uw kind naar het ziekenhuis en de lange wachttijden daarvan. Tevens zijn de oogonderzoeken voor kinderen tot en met 17 jaar kosteloos. Met uw toestemming kunnen wij het verslag van uw ooggezondheid naar de huisarts versturen. Er is geen huisartsverwijzing nodig. Iedereen kan een afspraak maken bij de optometrist. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van fixatie disparatie. Vergelijk het met het uitlijnen van uw ogen om de brandpunten van de beelden precies op elkaar te krijgen. Klachten bij fixatie disparatie kunnen zijn: hoofdpijn, lichtgevoelig, nek en schouderklachten, vermoeidheid, dansende letters, concentratieproblemen en onzeker in het donker met bijvoorbeeld autorijden.

Daarnaast vinden wij dat iedereen er goed uit kan zien met een bril. Ons deskundige team leeft zich in en ziet wat het beste bij de klant past. Zo kijken zij bijvoorbeeld niet alleen of een montuur goed staat, maar ook of deze past bij de levensstijl van de klant. Ons team weet daarnaast alles van de laatste trends en besteedt veel persoonlijke aandacht aan de klant.

”Er is geen huisartsverwijzing nodig. Iedereen kan een afspraak maken bij de optometrist”

Extra service

Onbeperkt controleren, afstellen en reinigen. U bent altijd welkom om uw bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over uw bril of over oogzorg. Want als u langer plezier wilt hebben van uw bril, dan is het belangrijk om uw bril op een juiste manier te behandelen.

IMG_8243